IncentivesTeambuildingActiviteitenFotogallerijContact
 
Zeilincentive.

Zeilen is een unieke belevenis voor uw klanten, zakenrelaties, uw personeel of voor uw beste medewerkers. Zeilen op exclusieve wedstrijdjachten beantwoordt aan een perfecte combinatie van teambuilding en een zeilbelevenis op top niveau met wedstrijdzeilers.

Jachten van 7 ton glijden door het water enkel voortbewogen door de wind. Snelheid wordt bepaald door het aanhalen of lossen van de zeilen. Onze schipper legt het U allemaal uit. Na één dag zeilen met ons kent u de kneepjes van het zeilen. Zeilen hijsen, overstag gaan, gijpen, de spinnaker trekken, vallen, schoten, navigeren,... zullen U niet meer vreemd klinken.


       
 
Zeilen staat voor iedereen open. De bedoeling is dat de deelnemers, na de briefing, van het begin tot het einde actief meewerken voor het besturen van de boot. De schipper leert de zeilbeginselen, overloopt het dagprogramma en geeft de veiligheidsinstructies aan boord. De schipper vaart uit. Op open zee zullen het de deelnemers zijn die de boot vooruit helpen, en is de schipper de coach aan boord. Dit om uw mensen zelf optimaal te laten genieten van het zeilen. 

Of wenst u liever te gaan zeilen, lekker niets doen te, genieten van het zicht, de stilte en de rust en een hapje en drankje? Dan zal onze schipper zorgen voor de vooruitgang van de boot.

Een uniek manier om uw klanten, collega’s of personeel een unieke incentive te bezorgen.

Onze jachten :

Wij onderscheiden ons van de anderen, niet enkel door ons professionalisme, maar ook omdat wij varen met sportieve wedstrijdjachten van 40 voet (12 meter) of groter. Op dergelijke jachten heb je een veel beter gevoel van het zeilen en we zijn niet bang om de spinnaker te hijsen, ... En we gaan tweemaal zo snel als de andere jachten.


    
Onze jachten liggen aangemeerd in Nieuwpoort, maar wij kunnen uw evenement ook organiseren in andere havens zoals Oostende, Blankenberge, Zeebrugge en Breskens.

Een professionele fotoreportage zorgt dat je nog lang kan nagenieten van deze fantastische dag. En waarom niet de dag eindigen met een fantatstisch diner in ’t Vlaemsch Galjoen, met zicht op de jachthaven, of een BBQ op het strand.    

Enkele suggesties :

Zeiltrip standaard halve dag :

We varen uit rond 14.00u en zeilen van boei tot boei op de Noordzee. Al dan niet gevolgd door een fantastisch diner op een exclusieve locatie of een BBQ op het strand of in de jachthaven.

Zeiltrip standaard volledige dag :

We varen uit rond 10.00u en zeilen van boei tot boei op de Noordzee. We nuttigen de lunch al varend en keren rond 17.00u terug naar de haven. Al dan niet gevolgd door een fantastisch diner op een exclusieve locatie of een BBQ op het strand of in de jachthaven

Zeiltrip met seminarie volledige dag :

Wij voorzien seminarieruimte voor de ochtend.  S’ Middags lunch in de jachthaven van Nieuwpoort. Daarna varen we uit rond 14.00u en zeilen van boei tot boei op de Noordzee. Al dan niet gevolgd door een fantastisch diner op een exclusieve locatie of een BBQ op het strand of in de jachthaven.

Zeiltrip Nieuwpoort - Oostende :

We varen uit om 10.00u richting Oostende. In Oostende varen we de haven binnen en nuttigen de lunch aan boord of in de exclusieve zeilclub : NorthSea Yachtclub Oostende. Nadien varen we terug naar Nieuwpoort met verwachte aankomst rond 18.00u. Al dan niet gevolgd door een fantastisch diner op een exclusieve locatie of een BBQ op het strand of in de jachthaven

Zeiltrip Breskens-Terneuzen :

We varen uit te Breskens om 10.00u richting Terneuzen. In Terneuzen varen we de haven binnen en nuttigen de lunch aan boord of in een restaurant. Nadien varen we terug naar Breskens met verwachte aankomst rond 18.00u. gevolgd door een fantastisch diner in de Jachtclub van Breskens.

Natuurlijk luistern wij graag naar uw suggesties en maken u een voorstel op maat! adc@sailing.be of 058/62.50.77


 
© Sailing.be Pictures from:
http://www.flypicture.be   www.vision-art.be
Ontworpen, onderhouden en gehost door Loginworks Software